Cum arată astăzi una dintre cele mai frumoase și dorite femei din lume. Are 77 de ani

Cum arată astăzi una dintre cele mai frumoase și dorite femei din lume. Are 77 de ani

Raquel Welch a fost una dintre cele mai dorite femei din lume și una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurie, făcând istorie alături de Marilyn Monroe. Însă aceasta a uimit  cu apariția ei la un eveniment. Ea a reușit să atragă toate privirile chiar și la vârsta de 77 de ani.

 

Fotomodel și actriță,  Raquel a fost printre primele femei care a pozat în prestigioasa revistă pentru bărbați, Playboy. În 1966, ea a devenit un adevărat sex-simbol în întreaga lume după ce a apărut în lenjerie intimă în filmul „One Million Years B.C.'.

A fost cea mai dorită femeie din lume

Astfel, după doar patru ani a fost numită de Playboy „cea mai dorită femeie a deceniului'. Raquel a avut rezultate spectaculoase, nu doar ca model, ci și ca actriță. În 1974,   a câștigat un Glob de Aur pentru rolul din „Cei trei mușchetari'. De asemenea, ea a făcut furori în 2001, și în filul „Legally Blonde', unde a jucat rolul văduvei bogate,  Windham-Vandermark, alături de  Reese Witherspoon și Selma Blair.

Recent, a împlinit 77 de ani și este printre puținele femei care a trecut cu brio testul timpului, îmbătrânind frumos și reușind să-și păstreze trăsăturile perfecte. Welch e la fel de frumoasă ca în tinerețe și reușește și acum să atragă toate privirile. Așa s-a întâmplat recent când și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera unui film.

Secretele de frumusețe ale lui Raquel sunt însă simple. Aceasta merge zilnic pe jos, își protejează tenul de razele soarelui, iar în timpul liber, când nu e nevoită să apară în lumina reflectoarelor, evită să se machieze. Așa s-a întâmplat și luna trecută, când a fost surprinsă, la plimbare, cu pălărie și eșarfă pe cap, și fără pic de machiaj.

Citește și: