Cum arăta Andreea Marin la un an: ”Ai fost Barbie de mică!”

Cum arata Andreea Marin la un an

Rețelele de socializare s-au împânzit zilele acestea cu fotografii ale copiilor, în prima zi de grădiniță sau de școală. Mai toate vedetele au publicat pe conturile lor poze cu copiii lor, gătiți de sărbătoare și cu ghiozdanul în spate. Andreea Marin a procedat însă diferit.

Vedeta a postat pe Instagram nu o fotografie cu fiica ei, Violeta, ci cu ea, în vremea în care învăța să facă primii pași.

Îmbrăcată în pantaloni scurți și cu o bluziță cu un guler supradimensionat, Andreea Marin, pe atunci doar un pui de om, are acea curiozitate în ochi, care o reprezintă și acum, după cum bine punctează un fan: 'Aveai curiozitatea în priviri de mică… acea curiozitae neliniștită te-a făcut omul minunat de azi…'.

Altcineva i-a scris șugubăț: 'Ai fost Barbie de mică!'.

Andreea Marin a alăturat fotografiei și un scurt, dar emoționant comentariu: 'Întotdeauna, în prima zi după vacanță, mă simt ca… la primul pas. În fotografie aveam în jur de un anișor. Atunci, mâna tatei mă ghida pe un nou drum. Acum, trebuie să-l creez eu însămi.

Un nou început depinde doar de imaginația, voința și efortul nostru. Să-l creionam, așadar! Drum bun pe o nouă cărare!', a scris vedeta pe Instagram, adăugând și câteva hastaguri simbolice: #create #newbeginnings#pretuiesteviata.

Comentariul vedetei nu avea cum să rămână fără ecou. Printre like-uri și aprecieri, cineva i-a scris: ' M-ai impresionat cu mâna tatei….'.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin, în costumație africană: 'Cleopatra de România!'

Citește și: