Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni de când a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă!

cum arata Andreea Balan la doua saptamani de cand a nascut

Au trecut doar 14 zile de când a adus pe lume cel de-al doilea copil, însă corpul Andreei Bălan nici nu ai spune că a trecut printr-o sarcină.

Abdomenul ei e aproape refăcut, după cum se poate vedea din fotografiile pe care cântăreața le-a postat pe Instagram. A postat atât poze cu abdomenul ei din prezent, cât și cu burtica de gravidă, chiar înainte de a naște, iar deosebirea e una de la cer la pământ.

'13 zile de la nastere… (…) Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am mancat' numai perfuzii + ca am purtat si centura', a scris Andreea Bălan duminică pe contul de socializare.

Ce urmează acum pentru vedetă, devenită mamă a două fetițe? 'Acum iau multe vitamine (+antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie'. Iar cel care îi face injecțiile (în burtă) este chiar soțul ei, după cum a recunoscut Andreea zilele trecute.

Deși a trecut practic pe lângă moarte, ea fiind la un moment dat resuscitată imediat după operația de cezariană, Andreea Bălan e pe drumul cel bun, spre recuperare. Afirmă că micuța Clara merită toată durerea și toate sacrificiile. Și, într-adevăr, bebelușul este unul frumos și sănătos, așa cum și-ar dori orice mămică.

Vezi și Detalii din infern. Andreea Bălan, despre momentele când era intubată, pe masa de operație: 'Mi-a pupat piciorușul!'

Citește și: