Andra a pozat fără niciun pic de machiaj! Cum o vede Cătălin Măruță zi de zi

cum arata Andra nemachiata

Nu multe vedete ar îndrăzni să apară în fața fanilor nemachiate. Sunt ore întregi în spatele selfie-urilor lor perfecte, în care ele vor să pară că abia s-au trezit din somn. Bianca Drăgușanu, de exemplu, susține că nu iese nearanjată până în cel mai mic detaliu nici ca să ducă gunoiul.

În acest peisaj de ”perfecte”, Andra îndrăznește să facă notă discordantă. Chiar dacă la concerte și evenimente e impecabilă și o echipă întreagă se îngrijește de imaginea ei, pe Instagram vedeta postează și poze făcute acasă. În intimitatea casei și familiei sale, Andra e își poartă obrazul și pleoapele curate.

Vedeta a postat recent o serie de instantanee în care apare așa cum doar soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii o văd: fără pic de machiaj, cu gura până la urechi, și îmbrăcată într-un tricou larg cu Mickey Mouse.

Singurul său accesoriu e zâmbetul și e suficient, așa după cum observă fanii, care se întrec în complimente pentru cântăreață și pentru cuvintele pe care Andra le-a scris, alături de imagini: ”Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”.

Citește și:

Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare: „Timp de 7 zile nu am mâncat nimic. Nu puteam să respir”.

Gabriela Cristea, așa cum nu ai văzut-o niciodată! ”Am profitat de ocazie”