Așa arăta Anca Țurcașiu acum 20 de ani! Parcă a fost ieri!

Anca Turcasiu acum 20 de ani

Anca Țurcașiu a împlinit, în urmă cu mai puțin de o lună, vârsta de 50 de ani. 50 de ani de experiențe, dar și de frumusețe, pentru că celebra actriță a fost și este una dintre cele mai delicate și atrăgătoare vedete din România.

Actrița a postat recent pe Instagram o fotografie cu ea, scriind simplu: '20 de ani!'.

 

View this post on Instagram

 

20 de ani! #lifegoeson #memoriesforlife

A post shared by Anca Turcasiu Georgescu (@ancaturcasiu) on

Într-adevăr, instantaneul a fost făcut în urmă cu 20 de ani și, așa cum fanii au realizat imediat, este din vremea când actrița filma pentru 'Miss Litoral', în 1990.

Anca Țurcașiu are o carieră frumoasă și mai sunt mulți ani în care să-și demonstreze talentul. Însă, indiscutabil, acela a fost momentul de apogeu al carierei sale. Toți ne-o amintim cu imaginea de atunci.

'Nu te-ai schimbat deloc, esti mai frumoasa, din ce in ce mai mult!', îi scriu actriței fanii.

'Parcă a fost ieri!', comentează altcineva, în asementimentul tuturor. Fani de pretutindeni i-au lăudat frumusețea, atât pe cea proaspătă, de acum 20 de ani, cât și pe cea eleganta și rafinată de acum. 'Ești superbă!', i-au scris mai mulți fani.

În urmă cu câteva zile, de 1 iunie, Anca Țurcașiu posta și un instantaneu din copilărie, din vremea în care se juca cu păpușile. 'La 4 ani. Fericită. M-a dus bunica la un studio foto. Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!', a scris Anca Țurcașiu, oferind astfel dovada, dacă mai era nevoie, că a fost o frumusețe toată viața, încă de la începuturi.

 

View this post on Instagram

 

La 4 ani. Fericită. M a dus bunica la un studio foto. Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele! #memories #childhood

A post shared by Anca Turcasiu Georgescu (@ancaturcasiu) on

Vezi și Anca Țurcașiu, sexy și la 50 de ani bătuți pe muchie!

Citește și: