Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“. A împlinit 60 de ani, dar oamenii nu o mai recunosc pe stradă. Drama care i-a marcat viața

Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“. A împlinit 60 de ani, dar oamenii nu o mai recunosc pe stradă. Drama care i-a marcat viața

 Kelly McGillis avea 29 de ani când a jucat în 1986, alături de Tom Cruise, în filmul „Top Gun”, care a făcut celebră în întreaga lume. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea, marea actriță este total schimbată,astăzi la 60 de ani,  iar oamenii nici nu o mai recunosc pe stradă.

 

Apariția ei în filmul de succes, alături de mult mai celebrul Tom Cruise, a transformat-o rapid pe Kelly într-o frumuseţe emblematică a anilor ’80-’90. Înaltă, blondă și cu părul creț, Kelly era irezistibilă și a reușit să pună în umbră multe nume sonore de la Hollywood, cucerind inimile telespectatorilor și regizorilor de la Hollywood. După apariția în „Top Gun”, în pielea lui  Charlotte „Charlie” Blackwood , ea a înregistrat un succes nebun, primind oferte pe bandă rulantă. Ea a mai jucat în peste 50 de filme, printre care și în filmul lui Harrison Ford, „Witness”, în 1985. Însă, apoi și-a pierdut notorietatea și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Citește și: Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie. E continuarea lui ”Ghiță” și deja se anunță un hit. Vezi și cum arată acum fiica lui Pavel Stratan (Video)

Viața actriței nu a fost deloc simplă

 

Însă zilele trecute, Kelly a fost surprinsă Hendersonville, North Carolina, într-o apariție rară. Nu mai seamănă deloc cu actriţa sexy din filmul care a făcut-o celebră, iar imaginea ei e departe de cea cu care și-a obișnuit fanii. Oamenii  nici nu o mai recunosc pe stradă. În timp ce, Tom Cruise, care este cu cinci ani mai tânăr, este neschimbat și pare că a descoperit elixirul tinereții,  Kelly nu mai are nimic din farmecul de acum 32 de ani, cu care a cucerit milioane de bărbați din întreaga lume, și își arată din plin vârsta.

Puțină lume știe însă, că viața actriței nu a fost deloc una simplă, iar la 25 de ani a trecut printr-o experiență traumatizantă care i-a marcat întreaga viața.  În  timp ce era studentă la „Juilliard School” din Manhattan, a fost violată şi bătută de doi tineri, care au intrat prin efracţie în apartamentul ei. I-au spart ușa și au amenințat că o ucid cu cuțitul. Ani întregi după această tragedie, nu reușea să doarmă și îi era frică tot timpul că ar putea să cadă din nou victimă.

Mai târziu, Kelly McGillis s-a căsătorit, de două ori, însă mariajele sale au eşuat. În cele din urmă, în anul 2009, actriţa a mărturisit că este lesbiană, iar mai apoi a început o relaţie cu Melanie Leis.

În prezent, vedeta locuieşte în Carolina de Nord, unde joacă şi predă actorie la The New York Studio for Stage & Screen. Ea a putut fi urmărită cel mai recent, în 2017, în filmul „Maternal Secrets”.

Citește și:

Loading...