Unul dintre sex-simbolurile anilor 90 a împlinit 60 de ani. Încă e sexy, dar nu și fericit. Ce spune despre femei

cum mai arata Fabio Lanzoni

Una dintre figurile emblematice ale anilor 90 e Fabio Lanzoni, actor și model cu origini italiene. Chipul său e și acum ușor de recunoscut grație părului lung și blond. Recent, acesta a împlinit 60 de ani, dar puțini i-ar da această vârstă.

Vedeta, cunoscută din filme ca 'The Exorcist III', 'Scenes from a Mall', 'Spy Hard' sau ' Dude, Where’s My Car?', și-a păstrat șarmul care, de-a lungul vieții sale, a cucerit multe femei celebre.

Nu s-a căsătorit însă, deși în 2016, când a obținut cetățenia americană, declara că-și caută nevastă.

Bucuros nevoie-mare că abia-și obținuse cetățenia, actorul îndrăgostit de America de adolescent declara, mai în glumă, mai în serios: 'Nu poate să spună nimeni că m-am căsătorit pentru cetățenie!'.

Întrebat ce fel de femeie își dorește să aibă alături, Fabio, cel care apare pe coperta a sute de romane de dragoste scrise în SUA, grație pieptului și bicepșilor săi impresionanți, afirma că o femeie 'frumoasă și pe interior, și pe exterior, dar mai ales în interior, pentru că frumusețea e trecătoare'.

A ales cariera și nu dragostea și acum regretă

Și tot cu ani în urmă, întrebat ce-i lipsește în viață, Fabio răspundea că 'dragostea'. Spunea că a avut parte de dragostea adevărată în jurul vârstei de 30 de ani, dar că a ratat ocazia, alegând cariera. Acesta e regretul vieții sale.

Tot el declara însă că femeile din ziua de azi 'nu mai au morală' și că sunt interesate doar de ce le poate oferi un bărbat.

Vezi și Cum arată acum blondele din Beverly Hills, 90210! Eroinele s-au reîntâlnit după aproape 30 de ani de la lansarea serialului

Citește și: