Are 73 de ani și arată fabulos! Uite-o pe fosta soție a lui Burt Reynolds, actrița Loni Anderson

cum arata acum actrita Loni Anderson

Joi dimineața, Cetatea Filmului și nu numai a fost zguduită de vestea că actorul Burt Reynolds a murit, la 82 de ani, în urma unui atac de cord. Printre cei foarte mulți care i-au deplâns moartea s-a aflat și Loni Anderson, fosta soție a actorului în perioada 1988–1993.

Cei doi au împreună și un copil, un băiețel adoptat, Quinton Anderson Reynolds.

Loni a fost însă căsătorită de patru ori. Întâi cu Bruce Hasselberg (1964 – 1966), apoi cu Ross Bickell (1973 – 1981), cu Burt și, în final cu muzicianul Bob Flick, cu care formează o familie și în prezent.

În afară de băiatul adoptat în timpul căsătoriei cu Burt, Loni mai are o fată, Deidre Hoffman, din primul său mariaj. Aceasta suferă de scleroză multiplă, dar face tot posibilul să controleze boala. Recent, a făcut-o pe Loni și bunică.

Din anii 70 până în 1990, Loni a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din televiziune. Frumoasă este și acum, la 73 de ani bătuți pe muchie.

Chiar dacă nu mai este atât de prezentă pe micul ecran, în ultimii 10 ani Loni a putut fi văzută în serialele ”So Notorious”, ”My Sister Is So Gay”, sau ”Baby Daddy”.

Citește și: