Celebra actriță era doar un copil când a jucat în frumoasa peliculă, ce i-a deschis drumul la Hollywood. Deși nu avea experiență și abia învăța tainele actoriei, Brooke a făcut un rol de excepție și a devenit una dintre cele mai mediatizate  actrițe din întreaga lume. Ea a primit apoi oferte de bandă rulantă și a putut fi urmărită în alte filme de succes precum „Endless Love”, „Sahara” sau „I Can Make You Love Me”.

Cum arată actrița din „Laguna albastră” la 52 de ani! Avea doar 14 ani când a apărut în filmSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Cum arată Kate Middleton cu doar o lună înainte să devină mamă. Detaliul pentru care a fost aspru criticată. A încălcat o recomandare importantă a medicilor

Nu este adepta operațiilor estetice

Au trecut 38 de ani de când a jucat în „Laguna albastră”, dar și, în prezent, Brooke este una dintre cele mai ocupate actrițe din showbiz. Pe lângă faptul că este soție și mama a doi copii, ea este și actriță, autoare și lucrează în prezent la patru show-uri TV. „Îmi place să spun că m-am născut să fiu multitasking. Nu pot să nu lucrez”, a mărturisit Brooke în emisiunea „Good Morning America”, prezentată de Michael Strahan.

Actrița este autoarea a șase cărți și și-a lansat și o colecție de haine ce îi poartă numele. Ea are două fete, Rowan (14 ani) și Grier (11 ani), scenaristul Chris Henchy (53 de ani), cu care este căsătorită de 17 ani.

Mai mult, Brooke este un adevărat exemplu pentru femeile din întreaga lume. Deși și-a schimbat radiacal look-ul care a consacrat-o, ea  arată fabulos și la aproape 53 de ani. Actrița recunoaște că în ciuda programului aglomerat, își face întotdeauna timp pentru sport, iar acest lucru se vede. Are un corp perfect tonifiat. Adoră să facă cycling și yoga, însă spre deosebire de colegele ei de breaslă, ea nu a apelat la operațiile estetice, chiar dacă trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei. Brooke a declarat că preferă să îmbătrânească natural și cu grație.

Citește și: