Cum alegi cea mai bună zi pentru nuntă în 2017

Cum alegi cea mai bună zi pentru nuntă în 2017

Februarie este luna iubirii și multe cupluri de îndrăgostiți vor petrece de Sf. Valentin și vor face planuri de căsătorie. Dacă vrei să te căsătorești anul acesta, iată cum să alegi cea mai bună zi pentru nuntă.

 

Trebuie să ții cont de foarte mulți factori când alegi data nunții. Fiecare cuplu se gândește în primul rând la sărbătorile religioase și la zilele de post, la concedii, dar și la perioada în care poate găsi restaurantul preferat liber.

Însă, cea mai bună zi pentru nuntă trebuie aleasă și în funcție de conjuncturile astrale norocoase ale acestui an, precum și de semnificațiile lunilor destinate căsniciilor fericite. Numerologii ne dau și un pont bun: 7.07.2017 și 7.10.2017. Află mai jos de ce!

Ține cont  și de astre când alegi cea mai bună zi pentru nuntă

Cea mai norocoasă lună de primăvară: aprilie

Este cea mai frumoasă lună de primăvară pentru a te căsători. Vremea se încălzește, atmosfera este mai veselă și mai colorată, iar oferta de flori este deosebit de bogată. Anul acesta, sărbătoarea Paștelui va fi pe 16 aprilie, astfel că nunțile se pot organiza abia în a doua jumătate a lunii, dar și vremea va fi mai frumoasă atunci.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 28 și 29 aprilie.

Cea mai bună zi pentru nuntă în timpul verii

În luna iunie

Prima lună de vară este patronată de Juno, zeița căsătoriei și a iubirii. Chiar dacă semnificației ei s-a pierdut azi, pentru multe femei luna iunie este una dintre cele mai frumoase perioade pentru nunți. Zilele calde de vară îți permit să organizezi o nuntă ca în povești în aer liber, cu multe flori și elemente romantice într-un cadru plin de verdeață. Însă, cea mai mare parte a lunii se ține postul sfinților Petru și Pavel, de la 12 la 28 iunie și nu se oficiază căsătorii religioase.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 9, 10, 11 sau 30 iunie.

În luna iulie

La mijlocul verii te poți baza oricând pe o vreme caldă și liniștită pentru a organiza o nuntă în aer liber. Ba chiar poți chema nuntașii la malul mării sau într-o stațiune de munte, unde toată lumea se poate bucura de o petrecere și de o experiență inedită. În calendarul ortodox, nu există restricții pentru nunți în luna iulie. Iar, din punct de vedere numerologic, poți alege data de 7.07.2017, deoarece repetiția numărului 7 de 3 ori este considerată deosebit de norocoasă.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 1, 2, 7, 8, 15 și 22 iulie.

În luna august

Așa cum ne-am obișnuit, prima jumătate a lunii august, când este postul Sfintei Mării, nu este indicată pentru nunți. Dar cea de a doua jumătate a lunii este una dintre cele mai potrivite perioade. Vremea caldă și atmosfera de vacanță te va ajuta să organizezi o nuntă tematică reușită, fie ea în aer liber sau într-un salon elegant la malul mării.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 18, 19, 20, 26 și 27 august.

Cea mai bună zi pentru nuntă toamna

În luna septembrie  

Este perioada belșugului, a primelor roade de toamnă, a fructelor parfumate și a florilor bogate. Superstițiile și tradițiile spun că miresele din septembrie vor fi cele mai fericite și cele mai înstărite, iar viața lor va curge ca un râu lin. Dar astrologii spun că cele mai norocoase nunți vor fi abia după data de 20 septembrie, după ce trece Luna nouă.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 23, 24 și 30 septembrie.

În luna octombrie

Chiar dacă vremea se răcește, este o perioadă cu mult belșug, iar nuntașii sunt mai darnici. În tradiția populară, multe nunți se făceau în octombrie, când era masa plină de roade bogate. Și în octombrie, trebuie să ții cont de Luna nouă și să alegi cea mai bună zi pentru nuntă după data de 19. Dar, în mod deosebit, anul acesta, data de 7.10.2017 este una plină de noroc pentru miri. Numerologii spun că secvența de numere în oglindă 7.1.0 – 0.1.7 va fi de bun augur și va proteja dragostea tinerilor, căsnicia lor fiind una stabilă pentru toată viața.

Conform astrelor, cele mai bune zile pentru nunți sunt 7, 21, 22, 28 și 29 octombrie.  

sursa foto: 123rf.com