”Când mă gândesc cum a început aventura aceasta minunată în care suntem acum eu, Cosmin și fetița noastră cea mică, îmi vin în minte la început nu întâmplări, ci emoții. Fericire, un pic de teamă, un sentiment de împlinire, nerăbdare, surescitare și iar fericire – toate aceste emoții le-am simțit pe rând sau toate odată, bulucindu-se în suflet și creând o senzație uluitoare”, a scris Laura Cosoi pe blog.

”O simțeam pe ea”

Potrivit vedetei, a existat o presimțire că urma să devină mamă. ”Cred ca o viitoare mamică știe exact cand îi da <> un suflet care a ales-o, care și-a ales viitorii părinți. Eu am simțit destul de repede că minunea aceasta avea să se întâmple, pentru că o simțeam pe ea”.

Dar ce anume a simțit? ”Este o energie deosebită, pe care cu greu aș putea să o descriu în cuvinte, un fel de emoție combinată cu teamă. Mă întrebam uneori dacă este real ce simt sau e vorba doar de ceea ce îmi doresc. Și iată că am avut dreptate”, a explicat Laura Cosoi.

Laura Cosoi sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Din momentul în care a aflat că va fi mamă, în octombrie, totul s-a schimbat, mai mărturisește Laura Cosoi. Totul s-a schimbat inclusiv în ea, povestește vedeta. ”Oamenii cred, în general, că pe cei mici trebuie să-i inveți totul. Ce am putea învăța noi, adulții, de la ei?

Ei bine, micuța noastră deja mi-a dat prima lecție: Învață să ai răbdare! Și mi-am dat seama cât de important este acest lucru!

Apoi m-a învățat să am încredere în simțurile mele, să mă concentrez la tot ce este în mine și nu în afara mea!”.

Foto: Laura Cosoi blog

Vezi și Laura Cosoi a confirmat sarcina și a dezvăluit sexul bebelușului: „Suntem binecuvântați”. Primele imagini cu ea însărcinată| GALERIE FOTO

Citește și: