Justin Timberlake, despre începuturile relației sale cu Jessica Biel. N-a vrut să-i dea numărul de telefon

Cum a inceput relatia dintre Justin Timberlake si Jessica Biel

Justin Timberlake, căsătorit cu Jessica Biel din 2012, a vorbit recent despre începuturile acestei relații, recunoscând că actrița nu i-a dat de la început numărul de telefon.

Cei doi, ambii celebri, ea din serialul '7th Heaven', unde a jucat de copilă, iar el star al postului de televiziune Nickelodeon și cântăreț în trupa NSYNC, s-au întâlnit întâmplător la una dintre petrecerile organizate la Hollywood.

Aflați în același cerc de oameni care stăteau de vorbă, actorul își amintește că a făcut o remarcă sarcastică, folosind un tip de umor sec, foarte sec, la care nimeni nu a reacționat în afară de ea. 'Nimeni nu a înțeles, în afară de ea', povestește el într-o biografie recent lansată, 'Hindsight & All the Things I Cant See in Front of Me'.

Actrița a început să râdă cu poftă și tot ce i-a trecut prin cap lui Justin a fost 'dacă și ea are același tip de umor negru, sec, ca și mine?' – un gând care i-a plăcut mult.

În acea seară, au stat mult de vorbă, dar, la final, cântărețul nu a plecat acasă și cu numărul ei de telefon.

'Probabil nu era momentul potrivit', gândește el acum, peste ani. 'Dar m-am gândit la ea', admite artistul, recunoscând că era 'foarte interesat de ea'. Degeaba, însă, nu s-a mai întâmplat nimic apoi.

În 2007, însă, cei doi s-au reîntâlnit printr-un prieten comun. Acesta a fost cel care a adus-o pe Jessica la concert de-al lui Justin (el fiind în plin turneu) și așa au ajuns din nou față în față. Justin i-a întrebat dacă vor să urce în autobuzul său de turneu, ceea ce s-a și întâmplat. Au ajuns până în alt oraș, Anaheim, iar tot drumul Justin și Jessica au vorbit și au râs.

La plecare, Justin a îndrăznit din nou să-i ceară numărul și, de data asta, a avut succes. A urmat o perioadă în care au vorbit mult la telefon, s-au întâlnit, iar, după o lună, au decis, de comun acord, să nu se mai vadă cu alți oameni, să aibă o relație 'exclusivă'.

La trei ani după ce au făcu nunta, au devenit și părinții unui băiețel pe nume Silas.

Vezi și Jessica Biel, însărcinată a doua oară! Cum a convins-o Justin Timberlake să devină iar mamă

Citește și: