Culorile în machiajul de primăvară

Culorile în machiajul de primăvară

Alergăm mai tot timpul pentru a bifa lucrurile de pe propriile liste de priorități, astfel încât nu mai reușim să observăm splendoarea naturii din această perioadă a anului. Voi ați uitat cât de minunat este machiajul în culorile primăverii?

Spun acest lucru gândindu-mă că inspirația pentru un machiaj potrivit acestei perioade poate veni chiar de la culorile plantelor care reapar acum: culorile vii, puternice, sau dimpotrivă, pastelate, ale lalelelor, bujorilor sau zambilelor, toate reprezintă o paletă cromatică suficient de largă pentru a-ți alege preferatele. Iată cum s-au inspirat și creatorii de palete de machiaj din natură.

Cer și lanuri de-un verde crud

Cu siguranță, ai suprins această combinație în poze care s-au dovedit a fi preferatele tale. Asta pentru că duo-ul albastru-verde este una dintre cele mai fotogenice, nu doar pentru natură, cât și pentru chipul tău. Singura condiție, în ceea ce privește machiajul, este să nu exagerezi. Pentru un machiaj atât de puternic este suficient unul grafic, realizat cu ajutorul unor creioane care să contureze privirea.

Culorile apusului

Ai auzit deja despre ele. Se vorbește de mai bine de patru luni despre rozul-cuarț și albastrul-azuriu pe care le poți vedea combinate, pe cer, în anumite zile, când soarele alege să apună spectaculos. Cele două culori sunt o combinație inedită, mai ales în ceea ce privește machiajul, astfel încât regula moderației se aplică și în acest caz. Poți folosi un fard de ploape rozaliu, perlat, diafan, apoi să conturezi privirea, de la jumătatea liniei genelor spre exterior cu un albastru estompat. Nuanțele de roz pot fi folosite cu succes pentru conturarea obrajilor, mai ales că în această perioadă pielea își schimbă culoarea, deci vei crea un contrast foarte interesant.

Vacanță în deșert?

Combinațiile de nuanțe neutre, nisipii reprezintă una dintre cele mai dese opțiuni în materie de machiaj, așa că nu ezita atunci când nu vrei să porți prea mult machiaj, dar vrei totuși să accentuezi privirea, să-ți pui în evidență buzele și să conturezi fața în întregime.

Copyright: subbotina / 123RF Stock Photo