Eroii cărții ”Un cuceritor înnăscut” de Susan Elisabeth Phillips sunt oameni puternici, care se decid să lase în urmă toate durerile din trecut și să nu se mai uite niciodată înapoi. Dar asta nu înseamnă că viața lor devine mai simplă.

Jucătorul Dean Robillard de la Chicago Stars pare a fi cel mai norocos om de pe pământ. Este ”n cuceritor înnăscut” și un superstar în domeniul sportului. Are și o carieră profitabilă ca model de lenjerie. Dar gloria lui începe să pălească și Dean începe o călătorie de-a lungul țării pentru a-și lua timpul să se gândească și să-și dea seama ce a greșit.

Citește și: Aventuri și pasiuni fierbinți în Cărțile Romantice ale lunii noiembrie

”Un cuceritor înnăscut” cucerit de un … castor

Atunci când ajunge într-un loc izolat lângă o autostradă din statul Colorado, Dean vede ceva ce-i va schimba cu totul viața. Nu și-ar fi putut închipui ce influență va avea asupra lui o tânără îmbrăcată într-un costum de… castor. Blue vrea să-și omoare fostul iubit. Sau cel puțin dorește să-l rănească grav. Cât despre costumul de castor pe care îl poartă, nu vă putem explica prea multe… Fără să vrea, ajunge martora unor curse ilegale de mașini pe autostrada izolată și vede un adevărat zeu din mitologia greacă răsărind lângă ea.

Fotbalistul și pictorița

Cariera lui Blue ca pictor de portrete este job-ul perfect pentru cineva care nu dorește să stea prea mult în același loc. Face autostopul și cel mai faimos jucător de fotbal american oprește și o ia în bolidul său. Acum, tot ce are de făcut este să-i distragă atenția ca el să nu-și dea seama cât de disperată este. Dar Dean nu este atât de prost pe cât îl crede marele public. Iar Blue, în ciuda staturii minione, este una dintre cele mai puternice femei pe care el avea să le întâlnească. Se vor îndrepta căter casa lui de vară și-și vor complica încă o dată viețile lor deja foarte complicate atunci când vor întâlni în calea lor un rock star îmbătrânit, dar carismatic, o frumoasă rockeriță de 50 de ani, o fetiță de 11 ani care are nevoie disperată de o familie și o femeie bătrână și acră care îi urăște pe toți…
Pe măsură ce vara trece, artista rătăcitoare și frumosul fotbalist joacă un joc periculos și luptă pentru șansa de a le avea pe toate.

”Un cuceritor înnăscut” de Susan Elisabeth Phillips este lectura perfectă pentru o seară frumoasă de toamnă. Vei găsi cartea la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei, doar în colecția Cărți Romantice.

Citește și: