Prezentatoarea americană a spus, în sfârșit, cu cine seamănă Archie. Astfel, după părerea ei, micuțul este copia fidelă a tatălui lui.

„Mi-am petrecut dupămasa cu prințul Harry și cu Meghan.  Vreau să spun că a fost o ononate pentru ei să mă cunoască”, a spus glumind Ellen.

„Serios, sunt minunați. Sunt cel mai drăguț cuplu, și sunt atât de maturi. Și urăsc faptul că văd că sunt atacați din toate părțile. Sunt doi oameni cu picioarele pe pământ, plin de compasiune și fac așa mule lucruri bune în lume. (…) Vom face ceva și împreună”,  a mai completat vedeta TV.

Micuțul Archie cântărește doar 6,8 kilograme

Ellen a mărurisit că a fost topită de micuțul Archie, care cântărește doar 6,8 kilograme.

„Nu pot să vă spun în cuvinte cât de drăguți sunt. Dar cel mai important lucru este faptul că l-am ținut pe Archie. L-am hrănit pe Archie. Am știut cum să-l țin. Cântărește doar  6,8 kilograme. Vreți să vedeți o poză cuu el? Nu am niciuna, pentru că m-am gândit că nu e corect, dar l-am desenat și arată fix ca prințul Harry.  Are un corp, dar am făcut doar fața pentru voi. El are un cap perfect rotund. Seamănă cu Harry și are mai mult păr decât aveam eu la vârsta lui”, a spus entuziasmată Ellen.

O nouă imagine adorabilă cu Archie! Ce mult s-a schimbat! E copia fidelă a lui Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu e prima dată când celebra prezentatoare TV vorbește așa frumos despre cuplul regal. Și în luna august când aceștia au fost atacați de presă britanică că au călătorit cu un avion privat, deși se dau activiști pentru protejarea mediului, ea le-a sărit în apărare.

Archie este primul copil al prințului Harry cu Meghan Markle . El a venit pe lume pe 6 mai, iar după doluni a fost botezat. Ducii de Sussex s-au abătut de la tradiția regală și au ales ca botezul micuțului Archie să fie privat, spre nemulțumirea britanicilor. Ei au refuzat să invite presă la eveniment și astfel, care să-I fotografieze când ajung și când pleacă de la biserică. Mai mult, ei au evitat să-l afișeze prea mult în public pe bebelușul lor.

Citește și: