Cu cine seamănă fetița Andreei Bălan? Fanii au decis!

cu cine seamana fetita Andreei Balan

La finele anului trecut, cântăreața Andreea Bălan făcea o mișcare curajoasă. După ce în zadar se rugaseră de ea fanii să arate chipul fetiței sale – artista postând doar fotografii din spate cu Ella – a făcut ceea ce aștepta toată lumea.

A făcut un pictorial pentru o revistă, unde a prezentat-o pe Ella cu surle și trâmbițe. Odată spartă gheața, a postat apoi mai multe fotografii cu fetița ei, din față, așa cum nu procedase niciodată în doi ani.

La fel a făcut și duminică, când s-a lăsat imortalizată cu cea mică la masa de machiaj. 'Ella e foarte fericită când stăm amândouă la măsuța de machiaj și se dă și ea cu ruj, așa cum o face mami', a scris ea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Ella e foarte fericita cand stam amandoua la masuta de machiaj si se da si ea cu ruj asa cum o face mami ?❤️??

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

A început să plouă cu like-uri, aplauze și aprecieri și, de genul: 'Ce drăguță!', 'Ce frumușică!', 'Două frumoase!'.

E drept, unii fani au considerat nepotrivit faptul că Andreea o lasă pe Ella să umble cu machiajurile la această vârstă fragedă. 'De ce nu o lași să își trăiască copilăria?' – o ceartă cineva, în timp ce altcineva îi spune în față: 'Cum să-i dai unui copil de 2 ani machiajuri?'.

Inevitabil, discuția s-a mutat și la subiectul preferat când vine vorba de copii: cu cine seamănă micuța? Majoritatea  observă că Ella a bucățică ruptă din 'tati George'!

Vezi și Cum arata Andreea Balan, insarcinata in 7 luni. Inca danseaza pe scena!

Citește și: