Cu ce ne innoim în această primăvară?

Cu ce ne innoim în această primăvară?

Tradiția spune că primăvara este timpul regenerării și reîmprospătării micului nostru univers interior. De ce n-am face acest lucru și în garderoba personală? Un mic inventar, o mică organizare a dulapului și vom știm imdeiat ce noi achiziții trebuie să facem.

Pentru că e bine să respectăm datina nu dăm înapoi de la tradiția înnoirii cu haine noi în fiecare primăvară.
Fă-ți o listă de priorități bazată pe trendul actual al acestei primăveri:
1. O pereche de teniși albi
2. O tunică din in
3. O rochie înflorată
4. O pereche de ochelari de calitate
5. O geantă din piele
6. O pereche de pantaloni capri.
Tenișii sunt vedetele acestui sezon. Se poartă cu toate ținutele casual, smart-casual, dar și la un pantalon sofisticat pentru o îndrăzneață ținută de cocktail. Tunica din in este o piesă remarcabilă. Se pune peste pantaloni se accesorizează din plin și se poartă în orice moment al zilei. În plus despre beneficiile inului nu voi vorbi deocamdată pentru că se presupune că le știi deja…
O rochie, două înflorată ai deja în dulap, nu-i așa? Da, dar nu ai o rochie înflorată nouă! Ceea ce e foarte important. Mai ales primăvara.
Geanta este cel mai sensibil subiect al nostru în materie de modă. Pentru că mereu ne dorim una noua, mereu vrem mai multe și mai tot timpul admirăm gențile altor doamne. Așa că o geantă nouă este cadoul pe care ni-l facem sufletului nostru, în primul rând.
Te simți cel mai bine în haine comode, asta e clar. Și totuși, dacă trebuie să alegi dintre o fustă strâmtă pe corp, dar spectaculoasă, într-o culoare superbă, modernă etc. și o pereche de pantaloni capri, pe care îi numești în glumă ‘pescărești’, alegi fără să clipești a doua variantă. Nu, nu e semn de mare înțelepciune creștinească. Ai devenit, în sfârșit realistă.

Copyright: ismagilov / 123RF Stock Photo