Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă! Primele imagini cu inelul de logodnă

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă! Primele imagini cu inelul de logodnă

Cristina Ich a devenit mamă în urmă cu o lună, iar ieri pe 26 noiembrie a împlinit vârsta de 33 de ani, și a avut parte de o surpriză de proporții. Iubitul ei i-a făcut cel mai frumos cadou.

 

Frumoasa șatenă, considerată Angelina Jolie de România, a trecut ieri prin emoții mari. Aceasta a primit de la  iubitul ei, Alex Pițurcă, cel mai frumos cadou. Mai exact, a fost cerut în căsătorie.

Deși în weekend cei doi s-au certat și au fost la un pas de despărțire, Alex și Cristina și-au rezolvat probleme și acum au planuri mari de viitor. În umă cu o lună, cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10, pe nume Noah, iar cum fiul lui Victor Pițurcă   a decis să renunțe la burlăcie, pentru femeie  care l-a făcut tătic.

Cererea în căsătorie a avut loc la un restaurant din Capitală, unde Alex și Crisitna au ieșit împreunăc uc âșiva prieteni. În momentul în care Alex a scos inelul, Cristina s-a emoționat foarte tare și nici nu a mai așteptat să audă întrebarea și și-a luat iubitul în brațe. Cristina a publicat apoi imagini cu momentul emoționant, dar și cu inelul de logodnă într-un instastory pe Instagram.

„Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulţi ani! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Alex Piţurcă, pe instagram, cu prilejul zilei de naştere a partenerei de viaţă.

Citește și: