O vedetă curajoasă! S-a pozat în costum de baie, chiar dacă admite că are ”celulită și pișcături”: „Sunt imperfecta, sunt normala, un om obisnuit…”

cRISTINA cIORAN IN COSTUM DE BAIE

Înainte de a posta pe Instagram, mai toate vedetele își trec fotografiile prin tot felul de filtre, ba chiar și prin Photoshop. Iar când e vorba despre poze în costumul de baie, cu atât mai mult! Sunt zile întregi de post pentru instantaneul perfect.

Nu e și cazul Cristinei Cioran. Omul de televiziune s-a fotografiat la plajă și a urcat fără nicio reticență pozele pe Instagram, chiar dacă știe că e departe de perfecțiune.

'Sunt Cristina Cioran, sunt imperfecta, sunt normala, un om obisnuit, o femeie cu forme de care sunt tare mandra!

Am si celulita si piscaturi, nici nu am timp sa imi fac mereu pedichiura sau manichiura si nici nu sunt standardul de inaltime greutate!', scrie ea în dreptul fotografiilor care o înfățișează la malul mării, într-u costum de baie dintr-o piesă.

Semn că fanii săi sunt întocmai ca ea, toate comentariile sunt pozitive. În ciuda faptului că nu are măsura zero, toți fanii o laudă, iar like-urile sunt cu miile.

'Pentru mine, un om frumos este un om fericit, multumit cu el si viata lui, cu constiinta impacata. E usor sa barfesti, sa razi de altii, spun unii. Mie mi se pare usor sa nu judeci, sa nu te iei dupa aparente, sa nu barfesti, sa nu razi de altii!', continuă Cristina Cioran, din ale cărei fotografii se vede clar că este un om fericit.

Vezi și Cum arată Elena Gheorghe în costum de baie, după ce a devenit mamă a doua oară. Cum se menține în formă

Citește și: