Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman se pregătesc de nuntă. Îndrăgitul actor a anunțat când va avea loc fericitul eveniment

Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman se pregătesc de nuntă. Îndrăgitul actor a anunțat când va avea loc fericitul eveniment

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt împreună de șapte ani şi de patru ani sunt logodiți. Deși până acum au fost zgârciți când venea vorba despre relația lor, atorul a făcut, în sfârșit, marele anunț.

 

Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman trăiesc de șapte ani o frumoasă poveste de dragoste. Ei deja locuiesc împreună, iar îndrăgitul actor și-a cerut deja iubita în căsătorie. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu patru ani, Cristina a acceptat încântată, dar nu s-au grăbit să meargă în fața altarului.

 

Însă, în sfârșit, au planuri mari. Anunțul a fost făcut chiar de Vlad. Actorul din serialul de la Antena 1, „Fructul oprit' , a postat zilele trecute o imagine cu el și Cristina, de pe platoul de filmare, în care tânăra actriță apare în rochie de mireasă. Evident, fanii au întrebat curioși când îi vor vedea pe cei doi așa și în viața reală, iar răspunsul i-a uimit pe toți. „Curând', a răspuns Vlad.

Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar Cristina și Vlad se pregătesc, în sfârșit, să-și unească destinele.

Citește și: