El este fotbalistul care a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume! A dat o avere pe ea și mai are câțiva bolizi de lux!

Cristiano Ronaldo a cumparat cea mai scumpa masina din lume

Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume, un Bugatti La Voiture Noire, pe care a dat exorbitanta sumă de 11 milioane de euro – atât cât ar fi plătit pe o vilă luxoasă într-unul dintre orașele de top din SUA.

Deşi constructorul francez nu a anunţat numele cumpărătorului, presa străină scrie că este vorba despre jucătorul portughez, atacant al echipei Juventus Torino.

Ronaldo isi permite insa un astfel de bolid – cel mai scump care a fost produs vreodata in lume – el câștigând anual de aproximativ trei ori mai mult decat a platit pentru mașină.

Bugatti La Voiture Noire a fost lansată cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a constructorului, un omagiu adus modelului Type 57SCs Atlantic, din anii ’30. Maşina a fost prezentată la Salonul de la Geneva.

asa arata bolidul

Ronaldo este un cunoscut colecționar de mașini, el având mulți bolizi în garaj, printre care un Mercedes C Class Sport Coupe, un Rolls-Royce Phantom, un Ujn Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C şi un Bentley Continental GTC Speed.

Citește și: