Cristi Tabără, mai slab ca niciodată! Cum arată prezentatorul TV după ce a dat jos peste 60 de kilograme

Cristi Tabără, mai slab ca niciodată! Cum arată prezentatorul TV după ce a dat jos peste 60 de kilograme

Cristi Tabără, mai slab ca niciodată. Omul de televiziune a trecut printr-o perioadă grea și acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Deși a fost întotdeauna un om cu o prezență cu greutate, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual, astăzi, acesta e nerecunoscut după ce a slăbit peste 60 de kilograme.

 

Celebrul prezentator TV s-a făcut  cu emisiunile de la Pro TV, iar apoi ca realizator de programe la TVR. Însă, în ultimii ani viața lui a fost serios afectată din cauza problemor personale. A fost implicat într-un scandal uriaș, în care o fostă iubită, l-a acuzat de abuz sexual asupra fiicei sale de 12 ani. Cazul a fost respins  de justiţie din lipsă de probe.

Deși, Cristi a reușit să-și revină după această experiență neplăcută,  și s-a căsătorit  cu o fostă prezentatoare din Arad, Loredana Pascu, cu care s-a mutat în Republica Moldova, omul de televiziune a primit o nouă lovitură. Mama lui s-a stins din viață, iar pierderea ei l-a dărâmat pe acesta. Unii spun că motivul pentru care a slăbit așa mult ar fi fost niște probleme de sănătate sau chiar din cauza stresului provocat de decesul mamei sale.  Cristi a mărturisit, anul trecut, la o conferință, în Oradea,  că a fost extrem de afectat de moartea mamei sale și că a suferit de depresie, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Cristi Tabără, mai slab ca niciodată

Cert este că transformarea este incredibilă, iar Cristi Tabără a devenit de nerecunoscut. Drept dovadă stau și imaginile recente din emisiunea „Exclusiv în România”, pe care acesta o prezintă la TVR.  Prezentatoul a mers la Castelul de la Săvârşin, unde Majestatea Sa Margareta le-a arătat telespectatorilor,  în cadrul emisiunii, cum se pregătește pentru Paştele regal, iar imaginile sunt spectaculoase, Cristi Tabără fiind mai slab ca niciodată.

 

“Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea! Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă! Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvăluit apropiaţii vedetei. Mai mult, Cristi Tabără parcă întinerește, în loc să îmbătrânească.

Citește și:

Loading...