Potrivit unei surse din anturajul actriței, aceasta este pur și simplu obsedată de tarot. ”Courtney întotdeauna a fost obsedată să dețină controlul când vine vorba despre viața ei personală și carieră”, explică sursa, menționând că, așa, vedeta are senzația că e mereu pregătită pentru ceea ce o așteaptă. ”Întotdeauna e un pachet de cărți de tarot în casa lui Courtney, așteptând să fie citite”.

Courtney are în prezent o relație cu Johnny McDaid, solistul trupei Snow Patrol, mult mai tânăr decât ea. A divorțat de David Arquette, cu care are o fiică în vârstă de 14 ani, Coco.

Ședințele în care clarvăzătoarea îi citește în cărțile de tarot o calmează pe vedetă, explică sursa. În plus, o ajută să gândească mai în profunzime lucrurile și tot ce i se întâmplă.

”Chiar crede în asta. Spune că e mai puțin stresată în prezența clarvăzătoarei, că o calmează mult”, explică sursa.

Să fie, oare, răspunsul dat de vedetă cel pe care i l-au ”spus” cărțile, legat de o posibilă reuniune și o continuare a serialului ”Friends”, care a rulat în perioada 1994 – 2004? Întrebată despre o astfel de posibilitate, Courtney Cox a răspuns: ”Oamenii ne întreabă tot timpul dacă vom face un remake. A fost o poveste despre un grup de oameni care sunt prieteni, la 30 de ani, și care se se caută pe ei înșiși. Nu știu dacă se poate continua. Chiar nu văd cum.

Asta, chiar dacă aș da orice să fiu acei oameni în aceeași încăpere, să jucăm împreună și să ne simțim bine. Dar nu văd cum s-ar putea întâmpla asta”.

Vezi și Uite cine trebuia să o joace pe Rachel din ”Friends”, în locul lui Jennifer Aniston!

Citește și: