Courteney Cox, din Friends, are o fată adolescentă. E o adevărată domnișoară! | GALERIE FOTO

Courtney Cox

Anii au trecut și simpatica Monica Geller din 'Friends', jucată de Courtney Cox, a ajuns o mamă cu experiență. Actrița are o fată de 13 ani din căsătoria cu David Arquette, cel devenit între timp fost soț. Mariajul lor s-a terminat după 14 ani.

Coco îi moștenește genele bune, tranformându-se într-o adevărată domnișoară. La chip nu-i seamănă prea mult mamei, împrumutând trăsături în special de la tatăl ei.

Însă când cele două se află la plajă, asemănarea dintre ele e vizibilă. Aceeași siluetă, aceleași forme, în cazul lui Coco abia răsărite.

Courtney, care urmează să se căsătorească foarte curând, a vorbit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu fiica ei, dezvăluind că tot ce vrea e ca aceasta să-i spună 'totul' și evident că fiica ei, Coco, 'nu vrea să-mi spună nimic'.

Dacă e să se plângă de ceva legat de fiica sa, Courtney, în vârstă de 53 de ani, afirmă că cu greu reușește să-și scoată fata din camera ei. 'Are 13 ani, îi place să stea în camera ei. Din păcate i-am luat un pat mare și e cea mai mare greșeală pe care am făcut-o. Trebuie ca patul (copilului – n. red.) să fie cu adevărat inconfortabil, astfel încât să vrea doar să doarmă în el câteva ore pe noapte. Cred că acesta era secretul', mai spune actrița.

Foto: Hepta

Vezi si Cum e Charlize Theron ca mamă: 'Copiii mei pot fi niște nemernici câteodată' | GALERIE FOTO

Citește și: