Courteney Cox, din Friends, nu se mai mărită. A anulat nunta. Ce a făcut-o să se răzgândească

Courtney Cox a anulat nunta

Toată lumea aștepta nunta lui Courtney Cox, cunoscută din serialul ”Friends”, unde a dat viață petrsonajului Monica. Însă vedeta a anulat nunta. Nu pentru că s-ar fi despărțit de iubitul ei mai tânăr cu 13 ani, ci pentru că nu vrea să complice lucrurile.

Văzând prin ce trece prietena ei, Jennifer Anniston, Courtney, în vârstă de 54 de ani, a avut o revelație. ”De ce să complic lucrurile? Suntem bine așa cum suntem acum”, a povestit ea unei prietene.

Influențată de ce i s-a întâmplat lui Jennifer Aniston

Courtney Cox i-a fost alături lui Jennifer Aniston pe tot parcursul relației acesteia atât cu Brad Pitt, cât și cu Justin Theroux și, în final, nu a avut cum să nu se lase influențată de ce i s-a întâmplat prietenei ei. Așa că, chiar dacă o rugase pe Jennifer să-i fie domnișoară de onoare, a anulat în cele din urmă nunta cu solistul trupei Snow Patrol.

În plus, actrița a trecut deja printr-un divorț, cel de David Arquette și, dacă lucrurile nu vor merge bine, nu vrea să treacă iar printr-o astfel de traumă, a povestit o sursă.

Courtney Cox și Johnny McDaid, de 41 de ani, originar din Irlanda de Nord, formează un cuplu din 2013. În 2014 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au despărțit. Ulterior. În 2016, s-au împăcat și relația lor pare să evolueze frumos.

Vezi și Courteney Cox, din Friends, are o fată adolescentă. E o adevărată domnișoară! | GALERIE FOTO

Citește și: