Cotlete milaneze

Cotlete milaneze

Nu vă este poftă de niște cotlete milaneze? Mie îmi place să le mănânc cu o salată de castraveți cu usturoi!

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 100 g pesmet auriu
  • 50 g parmezan ras
  • 20 g unt
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Se pun în farfurii separate
    făina, pesmetul cu parmezanul
    și ouăle bătute cu o lingură de
    ulei, sare și piper.
    2. Se trece fiecare cotlet prin
    făină și se scutură pentru a
    îndepărta surplusul.
    3. Apoi, se trece fiecare bucată
    de carne prin ouă și prin amestecul
    de parmezan cu pesmet.
    4. Se încălzește bine restul
    de ulei cu untul și se prăjesc
    cotletele 6-7 minute pe fiecare
    parte, până devin aurii.

    Sursa foto:Shutterstock