Cotlete îmbrăcate

Cotlete îmbrăcate

Ce putem face gustos și aspectuos din niște cotlete dezosate? Încercăm rețeta asta de cotlete îmbrăcate?

Ingrediente:

  • 4 cotlete fără os
  • 8 linguri ciuperci feliate
  • o ceapă
  • 3 linguri ulei
  • 8 linguri cu vârf piure de cartofi
  • 2 linguri cașcaval ras
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper
  • un pic de cimbru
  • 1. Ciupercile se trec sub un jet de apă rece, se scurg foarte bine și apoi se pun cu ceapa tocată la călit într-o lingură de ulei.
    2. Se presară sare și piper, se amestecă și se lasă pe foc 10 minute pentru a fi bine scăzute. Se trag de pe foc și se pune pătrunjelul fin tocat.
    3. Într-o lingură de ulei se rumenesc ușor cotletele pe ambele părți, cât să-i schimbe culoarea.
    4. Se transferă cotletele într-o tavă de cuptor unsă cu a treia lingură de ulei, se presară cu cimbru, se repartizează ciupercile și apoi piureul. Se presară și cașcaval și se lasă la cuptor pentru 10 minute.

    Sursa foto:Shutterstock