Cotlete de berbec în sos picant

cotlete-de-berbec-in-sos-picant

V-am scris rețeta asta de cotlete de berbec în sos picant și am fugit la bucătărie să le pregătesc și eu. Toată familia le așteaptă cu mare poftă! 

Ingrediente pentru cotlete de berbec în sos picant:

✽ 8 cotlete de berbecuț

✽ 2 cepe
✽ 2 căței usturoi

✽ o linguriță boia
✽ o linguriță chimen măcinat
✽ o linguriță ghimbir măcinat
✽ 3 linguri ulei

✽ sos picant de roșii, pentru servit
✽ sare ✽ piper

1 Ceapa tăiată peștișori se amestecă într-un vas cu usturoiul feliat, boiaua, chimenul, ghimbirul, uleiul, sarea și piperul. Se ung cotletele cu acest amestec și se lasă la rece pentru două ore.
2 Se așază apoi cotletele pe grătarul bine încins între timp și se lasă câteva minute pe fiecare parte. Se servesc, după gust, cu sos picant de roșii.