Cotlete cu sos de ciuperci

Cotlete cu sos de ciuperci

Vă este poftă de un cotlet de porc delicios și suculent? Astăzi vă recomandăm o porție gustosă de cotlete de porc cu sos de ciuperci. O minunăție, nu altceva!

Ingrediente:

  • 4 cotlete cu os
  • 8 ciuperci proaspete
  • 200 ml smântâna de gatit
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se pregateste întâi sosul, pentru care ciupercile bine spalate se feliaza si se pun într-o tigaie.
2. Se calesc 10 minute, cât sa-si lase apa, timp în care, într-o alta tigaie cu
ulei, se pun cotletele la prajit pe ambele parti.
3. Se presara cu sare si piper, se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.
4. Dupa ce apa ciupercilor s-a evaporat, se adauga smântâna peste ele, se lasa 5 minute pe foc si se aduce sosul la masa alaturi de cotlete, totul presarat cu verdeata.

Credit foto:Northfoto/Colorise

Loading...