COSTIŢE DE MIEL CU CUŞCUŞ

► Ingrediente
► un kg costiţe de miel
►o lingură sos de chilli
►2 cepe roşii
►o lingură zahăr
►2-3 căţei usturoi
►sare
►piper negru măcinat
►125 ml vin rose
►o lingură oţet balsamic
►3-4 linguriţe ulei de măsline
►400 g cuşcuş
►un litru supă de vită
►50 g unt
►rozmarin
► Preparare:
1. Se ung costiţele cu ulei şi se dau cu sare şi piper. Se perpelesc în tigaie cât să devină aurii.
2. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în ulei, se pune zahărul şi se mai lasă puţin.
3. Se amestecă vinul, cu uleiul, oţetul balsamic, sarea, pasta de chilli, rozmarinul, ceapa călită şi usturoiul zdrobit. Se toarnă peste costiţe şi se dau la cuptor.
4. Se toarnă supa clocotită peste cuşcuş şi se lasă la foc mic. Se potriveşte apoi cu sare, piper şi unt. Cuşcuşul se serveşte cu costiţele rumenite şi rozmarin.

Loading...