Coșmarul unei fetițe din Filipine: două mâini îi atârnă din abdomen | GALERIE FOTO

Coșmarul unei fetițe din Filipine: două mâini îi atârnă din abdomen | GALERIE FOTO

O fetiță din Filipine trăiește un coșmar, ea fiind nevoită să suporte în permanență două mâini care îi atârnă din abdomen, pe lângă ale ei. Sunt mâinile unui frate geamăn, care însă s-a oprit din dezvoltare, astfel că a rămas la nivelul parazit, în corpul ei.

Veronica Cominguez trăiește așa de când se știe, adică de 14 ani. Viața sa urmează însă se schimbe, ea fiind programată pentru o operație, pentru a-i fi înlăturate membrele fratelui ei, membre care au inclusiv degete.

De-a lungul timpului, fetița a purtat de grijă, vrând nevrând, inclusiv celor două membre. Le-a spălat și chiar le-a tăiat unghiile.

Între cele două membre mai există o excrescență, care este dotată inclusiv cu mușchi. Nu se știe însă despre ce parte a corpului fratelui ei e vorba.

Fetița, care locuiește în orașul Iligan, s-a obișnuit cu formațiunile de pe stomacul său. Admite, însă, că nicio rochiță nu i se așază cum trebuie pe corp și că membrele în plus pe care le are îi îngrădesc mișcările.

Urmează să fie operată

Mama fetiței a știut că avea sarcină multiplă – în ciuda faptului că nu mersese la medic -, pentru că în familie sunt gemeni. Chiar alesese două nume pentru copii, dar unul nu s-a dezoltat, rămânând la stadiul de parazit în corul fetiței. Flora a fost sfătuită să meargă cu fata la operație, dar nu și-a permis. Comunitatea în care locuiește a strâns însă bani pentru ea, așa că Veronica va fi în final supusă unei intervenții în țara vecină, Thailanda.

Chiar dacă pare un caz complicat, medicul care o va opera pe Veronica spune că intervenția nu e una care să pună probleme. Adesea, astfel de excrescențe sunt atașate doar de piele sau oase și nu de organe vitale.

Foto: YouTube

Vezi și Această tânără a observat o umflatură pe față, dar aceasta se tot mișca. Ce au scos medicii de sub piele e îngrozitor

Citește și: