► Ingrediente
► 8 cornuri simple
►8 crenvurști
►8 linguri cașcaval ras
►100 g unt topit
► Preparare:
1. În apă clocotită se pun crenvurștii să fiarbă 3 minute și apoi se scot și se scurg.
2. Se taie crenvurştii rondele. Untul se topește la foc mic într-o tigaie care se lasă pe aragaz, la cald.
2. Cornurile se taie pe mijloc dintr-un capăt în altul, apoi în fiecare se pune câte o lingură de caşcaval ras şi un crenvurst tăiat rondele.
3. Se ung cornurile cu unt topit şi se dau la cuptor 10 minute.
4. După ce caşcavalul s-a topit uşor, se scot cornurile şi se servesc calde.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_emilian-1024x576.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_romanii-au-talent-2019-03-01-19-39-06-647-1024x580.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_25_stergere-biroul-de-credit-1024x1024.png)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_Alimentul-ieftin-si-banal-cu-care-traiesti-o-suta-de-ani.-Mananca-doua-lingurite-in-fiecare-zi.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_pensie-10-15-ani-cotizare-romania-.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_28_pensie-35-ani-cotizare-la-stat.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811871.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811780.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feeds/images/feed_id_6_1596811723.jpg)