Cornel Ilie are colecție cu 100 de albume Beatles

Credit foto: PR / Arhiva personala

Solistul și compozitorul trupei VUNK, Cornel Ilie, are o colecție impresionantă de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri, benzi de magnetofon cu legendara formație Beatles. Membrii trupei britanice au fost primii săi idoli, datorită cărora a devenit chiar el muzician.

“Aveam 8-9 ani când am ascultat prima dată Beatles, de pe o casetă adusă de fratele meu mai mare, Răzvan. Am fost fascinat și am început să caut, să citesc despre ei. Mergeam în toate anticariatele să caut cărți sau reviste străine în care să găsesc orice informație. Duminica mergeam în talciocurile de la Vitan și Obor. Timp de aproape 10 ani am strâns toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar în acea perioadă. Ulterior, am adăugat colecției și toate albumele lor solo, după ce Beatles s-au despărțit. Am și cam toate cărțile importante care s-au scris despre ei și albume cu poze rare. Datorita muzicii și poveștii celor de la Beatles am învățat să cânt la chitară și mi-am dorit să fac muzică“, a povestit Cornel Ilie.

Pleacă în “Înconjurul lumii”

La colecția de albume Beatles, Cornel vrea să adauge o altă colecție-record în România. Își dorește să primească de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul “Înconjurul lumii” visul cel mai mare al vieții, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hârtie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii” începe pe 13 martie la Pitești și curprinde concerte în 18 orase. Toate datele despre turneu se găsesc pe pagina oficială de FB a trupei, iar biletele pot fi procurate de la prețul de 70 ron. Elevii și studenții beneficiază de un tarif special de 40 ron.