Cordon Bleu

Cordon Bleu

Dacă respecți rețeta asta o să obții un Cordon Bleu muuult mai bun decât la restaurant!

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan
  • 2 felii șuncă
  • 4 felii brânză topită
  • un ou
  • 50 ml vin alb sec
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 1. Se bate oul cu sare și piper și apoi se trece fiecare felie de carne prin ou și, separat, prin pesmet.
    2. Se scutură de surplusul de pesmet, se taie feliile de șuncă în două și se așază pe fiecare bucată de carne, câte o bucată de șuncă. Se pune și brânza, se pliază și se dau la rece pachețelele de carne astfel pregătite. Se lasă 30 de minute.
    3. Se prăjesc apoi câte 10 minute pe ambele părți.
    4. La finalul prăjirii, bucățile de Cordon Bleu se stropesc cu vinul alb și se aduc la masă.

    Sursa foto: Shutterstock