Un actor celebru a devenit pentru prima oară tată la 54 de ani și nu se mai satură de această postură. Așa arată un tătic fericit cu copilul său! GALERIE FOTO

Un actor celebru a devenit pentru prima oară tată la 54 de ani și nu se mai satură de această postură. Așa arată un tătic fericit cu copilul său! GALERIE FOTO

La 54 de ani, vârstă la care alții ar deveni bunici, actorul John Stamos a devenit pentru prima oară tătic. Și-a dorit mult să se afle în această postură, iar cea care l-a ajutat, dăruindu-i un fiu, este Caitlin McHugh, pe care actorul a și luat-o de soție.

Chiar dacă a fi tătic, mai cu seamă pentru prima oară, poate fi epuizant – puține ore de somn, scutece și câte și mai câte – actorului nu i s-a șters de pe față nicio clipă zâmbetul. De la nașterea fiului său, în urmă cu câteva luni, e într-o continuă stare de euforie.

În plus, postează non-stop pe contul său de Instagram fotografii în care apare cu fiul său.

E limpede că e cum nu se poate mai mândru de mogâldeța care îi va duce numele mai departe!

Instantanee în care Billy doarme pe pieptul său, râde cu gura până la urechi, în brațele tatălui său, e cu el în piscină sau poartă pijama asortată cu cea a părinților săi smulg zeci de mii de like-uri și pe bună dreptate.

Toți fanii observă că actorul din „Full House' e un tată dedicat, full-time. Îi dă de mâncare șui Billy, se bălăcește cu el în piscină, îl plimbă, face orice cere 'job-ul' de tătic. Și îi place așa de mult încât ne putem aștepta dintr-o zi în alta să anunțe că familia se va mări din nou. Mai cu seamă că soția lui Stamos este o femeie tânără, iar cei doi se iubesc mult, după cum se vede din toate instantaneele în care au fost surprinși împreună.

Citește și: