Merită, oare? Copiii ei și-ar putea pierde titlul de prinți, dar nu îi pasă. Așa a hotărât

copiii printesei Madeleine si-ar putea pierde titlul de printi

Câți dintre noi nu ar da orice să aibă titlu regal? Să te naști prinț sau prințesă cu siguranță înseamnă șansa la o viață mai bună, poate chiar șansa de a fi rege sau regină. Apoi, nu e puțin lucru să fii numit astfel. Și totuși, prințesa Madeleine a Suediei e gata să le răpească copiilor săi acest drept. În toamnă, ea și familia ei se vor muta ăn Florida, SUA. Iar asta înseamnă că cei trei copii ai săi vor pierde titlul de prinți.

Legea din Suedia prevede pierderea titlului și, implicit, ieșirea din succesiunea la tron, dacă cel sau cea în cauză stă pentru perioade lungi de timp peste hotare.

Legea suedeză cere ca prinții și prințesele să fie crescuți în interiorul regatului, să fie creștinați în Biserica Suediei și ulterior crescuți ca protestanți.

Însă prințesa Suediei, soțul ei, Chris O’Neill, și copiii locuiesc deja peste hotare de aproape 10 ani, ceea ce înseamnă că cei trei copii ai ei, prințul Nicolas, de 4 ani, și prințesele Leonore (3 ani) și Adrienne (4 luni), deja sunt pe cale de a-și pierde titlul. Apoi, mezina s-a născut într-o maternitate privată din SUA.

Prințesa Madeleine a anunțat că se mută cu familia în SUA în această toamnă acum câteva zile, într-o conferință de presă.

Vezi și Este una dintre cele mai iubite prințese din lume, însă vrea să renunțe la titlul regal pentru a deveni om obișnuit. Ce anunț va face îndrăgita prințesă pe 3 septembrie

Citește și: