O mai ții minte pe Mama octupleților? Copiii ei au 10 ani și sunt complet schimbați!

copiii nascuti de Mama octupletilor au 10 ani

În urmă cu peste 10 ani, o știre făcea înconjurul lumii. O americancă, Natalie Suleman, dădea naștere la 8 copii. Reușise să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro. A vrut toți copiii, deși era singură și nu erau singurele ei odrasle.

Anii au trecut, iar pentru a-i putea întreține, femeia a jucat inclusiv în filme porno. Acum, cei opt au deja 10 ani, iar mama lor i-a aliniat frumos și i-a pozat, pentru ca o lume întreagă să se minuneze.

Faptul că a reușit să-i surprindă pe toți opt într-o poză e o raritate. Copiii mănâncă inclusiv în schimburi.

Luna viitoare, Noah, Jonah, Jeremiah, Josiah, Isaiah, Makai, Nariyah și Maliyah vor împlini 11 ani și sunt cu toții sănătoși și extrem de activi.

Copii model, născuți de o femeie care suferea de infertilitate

Deși puțin mai mici decât alți copii de vârsta lor, octupleții nu fac mari probleme mamei lor. Sunt politicoși, știu deja să gătească, sunt vegetarieni, citesc câte două cărți pe lună și-și fac temele fără ca mama lor să-i bată la cap, povestea Suleman.

Practic, sunt niște copii model, mai ales pentru vârsta lor. Cum a reușit Suleman să-i crească doar ea știe. Nimeni nu-i dădea vreo șansă. De aceea, femeia este numită pe Instagram, acolo unde a postat fotografia, o „mamă minunată' și o 'inspirație'.

În total, Suleman are 14 copii. Unul dintre băieții mai mari, născuți înainte de octupleți, are autism.

Interesant este că femeia a suferit de infertilitate și a pierdut mai multe sarcini. Credea că niciodată nu va deveni mamă.

Vezi și O mai știi pe femeia care acum 9 ani a născut octupleți? Iată cum arată acum copiii ei și cât mănâncă la o masă

Citește și: