Debbie Rowe (61 de ani), fostă asistentă medicală, a dus o luptă foarte grea cu o formă agresivă de cancer la sân. Aceasta a fost ajutată de cei doi copii ai ei pe care îi are din căsnicia de trei ani cu Michael Jackson, Prince Michael și Paris. Din fericire, după ce a făcut timp de câteva luni ședințe de chimioterapie, ea a reușit să învingă boala și deja se recuperează după această luptă chinuitoare.

Debbie Rowe se recuperează după lupta împotriva cancerului

Paris si mama ei, după ce a început ședintele de chimioterapieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ei a început să-i crească iar părul și pare că se simte mult mai bine. Însă, nici nu a apucat să se bucure prea bine de această veste că Debbie a fost iar la un pas de o altă tragedie. Aceasta era să-și piardă recent viața după ce a dat foc, accidental, casei de vacanță din Vermont a unor prieteni la care se afla în vizită, potrivit New York Daily News. Incendiul a pornit de la un ulei pentru lemn, în timp ce Debbie încerca să-i ajute la renovarea casei.

 

 

View this post on Instagram

 

#DebbieRowe, #MichaelJackson, #PrinceJackson, #ParisJackson! #Family

A post shared by Debbie Rowe (@debbierowe_official) on

Debbie și Michael Jackson au fost căsătoriți aproape trei ani

În timpul turneului „HIStory World Tour”, Jackson s-a căsătorit cu asistenta-dermatolog Deborah Jeanne Rowe, pe data de 14 noiembrie 1996, ceremonia având loc în apropierea hotelului la care era cazat Michael, în Sydney.

Debbie Rowe i-a dăruit doi copii: Prince Michael și Paris Michael Katherine. Cei doi s-au întâlnit prima dată la mijlocul anilor ’80, când Michael a fost diagnosticat cu vitiligo. De atunci, Debbie s-a îngrijit de sănătatea lui Michael și i-a oferit sprijin emoțional, care a dus la o poveste de dragoste. Căsătoria lor a rezistat mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț, în 1999. Cu acordul lui Debbie, cei doi copii au intrat în custodia lui Michael.

Citește și: