Roșii conservate în apă

Roșii conservate în apă

Probabil că asta este cea mai simplă rețetă pentru cineva care vrea să aibe pentru iarnă roșii conservate. Se păstrează excelent toată iarnă și dau ciorbelor gustul proaspăt al verii!

Ingrediente

  • roșii de dimensiuni mici
  • sare
  • mărar uscat
  • usturoi
  1. Pentru a fi conservate în apă, roșiile se spală și se așază întregi în borcane.
  2. În fiecare borcan se adaugă o crenguță de mărar uscat și căței de usturoi. Usturoi puneți cât vă place dar puteți și renunța la el.
  3. Se completează borcanul cu apă și se pune o linguriță cu vârf de sare (sare pentru murături) la fiecare borcan de 800 de grame.
  4. Se înfiletează capacul și apoi se pune la fert la bain-marie timp de 50 de minute din momentul în care începe să fiarbă apa.

Copyright: shaiith / 123RF Stock Photo