Conopidă pane

Conopidă pane

Conopida pane este un deliciu de care nu ne putem lipsi. Și vouă vă place, nu-i așa?

Ingrediente

  • o conopidă mică
  • 2 ouă
  • pesmet fin
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • 2-3 fire pătrunjel pentru decor

1. Conopida se desface bucheţele, apoi se dă printr-un jet de apă. Se pune la fiert în apă cu sare.
2. Când s-a fiert conopida, se scurge bine, iar separat, într-un vas, se bat ouăle cu sare, ca pentru omletă.
3. Se pune pesmetul într-o farfurie şi se trec bucheţelele de conopidă prin ou şi mai apoi prin pesmet.
4. Se prăjește conopida în baie de ulei şi se scoate pe hârtie absorbantă. Se ornează cu pătrunjel tocat.

Uite cele mai gustoase rețete de conopidă pane!

Sursa foto:Shutterstock