Conopidă cu paste

Conopidă cu paste

Conopidă cu paste- o să spuneți că nu ați mai întâlnit combinația asta. Știu, nu este des întâlnită dar nu știu de ce! Preparatul este delicios!

Ingrediente

  • 500 g paste scurte
  • 500 g conopidă
  • pesmet
  • ulei
  • 100 g mazăre congelată
  • 2 cepe
  • 100 g mozarella
  • sare
  • piper
  • 1. Se fierbe mazărea în apă cu sare timp de 15 minute și, separat, se pun mazărea și pastele la fiert.
    2. Între timp, în două linguri de ulei se călește ceapa și, după ce conopida s-a înmuiat, se scoate de la fiert și se pune peste ceapă, fărâmițând-o ușor cu furculița.
    3. Se adaugă mazărea și pastele scurse, se potrivește gustul de sare și piper și se trage de pe foc.
    4. Se pune mozarella tăiată bucăți, se presară pesmetulși se dau pastele la cuptor pentru 10 minute.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise