Connect-R, mesaj emoționant pentru Misha. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei

Connect-R, mesaj emoționant pentru Misha. Are doar cuvinte de laudă la adresa ei

S-au despărțit, dar încă se iubesc. Connect-R și Misha au decis să divorțeze, dar își cresc fetița împreună cu multă dragoste. Cei doi merg în vacanțe împreună și par avea în continuare o relație foarte solidă. Drept dovadă stă cea mai recentă declarație a artistului.

 

Connect-R și Misha au petrecut o vacanță de vis pe insula îndrăgostiților, în Santorini, alături de fiica lor, în această vară. Pesemne, melancholic, artistul a făcut din nou publică o nouă imagine din Grecia și a transmis un mesaj emoționant în care mărturisește cât de recunoscător este că le are în viața lui pe fiica sa, Maya,  și pe mama acesteia. Mai mult, îndrăgitul cântăreț laudă calitățile de mama ale Mishei.

 

„Sunt atât de recunoscător Cerului, pentru că văd cum crești , văd cum începi să ai părerile tale , când văd ca sacrificiile mamei tale , dar și puținele eforturi din partea „nevrednicuiui tău tată , încep să rodească !! Multumesc, Doamne', a scris Connect-R.

Deși păreau a fi un cuplu perfect și unit, Connect-R a anunțat, anul trecut,  în luna august că cei doi au hotărât să divorțeze. Cu toate acestea, fanii acestora încă speră că cei doi se vor reîmpăca.

 

Citește și: