Concertul documentar Queen: A Night in Bohemia, în exclusivitate!

Concertul documentar Queen: A Night in Bohemia, în exclusivitate!

În avanpremiera show-ului pe care Queen și Adam Lambert îl vor susține vara aceasta în România, în luna aprilie va putea fi vizionat în exclusivitate concertul Queen: A Night in Bohemia.

 

Proiecția Queen: A Night in Bohemia este programată pe 12 aprilie, la cinematograful din mall Băneasa, din capitală, urmând ca pe 21 iunie Brian May și Roger Taylor să poată fi văzuți live pe într-o super producție originală Queen, chiar în Piața Constituției din capitală.

Queen: A Night in Bohemia, concertul legendar care a avut loc în anul 1975, în Londra, va fi completat de o arhivă de imagini inedite ce include și interviuri cu cei patru membri ai trupei. Spectacolul a fost filmat în Ajunul Crăciunului, în Hammersmith Odeon din Londra, și prezintă punctul culminant al unui an plin de evenimente pentru membrii trupei. Concertul revolutionar a fost transmis live de către BBC, iar printre piesele cântate se numară Killer Queen, Liar, Keep Yourself Alive și Now Im here. Totodată, în cadrul acestui concert a fost înregistrată pentru prima data una dintre cele mai cunoscute piese, clasica Bohemian Rhapsody. Prin acest concert, Queen a făcut tranziția de la o trupă începătoare cu ambiții mari, la una dintre cele mai importante și apreciate nume de pe scena rock a momentului.

Queen, în imagini de colecție

Concertul documentar aduce în atenție filmări nemaivăzute în afara Marii Britanii, care prezintă începuturile trupei din momentele în care cântă în diverse pub-uri sau prin campusurile universităților, până când a cucerit inimile fanilor cu Bohemian Rhapsody, una dintre cele mai aclamate piese ale tuturor timpurilor.

'Acest concert a fost foarte special pentru ca a fost pentru prima dată când am susținut în direct la televizor un spectacol întreg, Spectacolul de Crăciun. Calitatea acestuia după transferul în mediul digital este uimitoare, iar energia pe care o simțeam se transmite publicului într-un mod foarte autentic', a declarat Brian May, membru al trupei Queen.

Primul show pe care Queen îl va susține în România va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției, biletele fiind disponibile pe www.eventim.ro și în rețelele afiliate.

 

Credit foto: PR