Ivonne Ghiţă a murit. Una dintre cele mai cunoscute comentatoare Eurosport România, s-a stins din viață, joi, la vârsta de 50 de ani. Anunțul a fost făcut de colegii eei pe pagina de Facebook.

Celebra comentatoare a fost răpusă de boală. Absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, Ivonne Ghiță lucra din 2004 la Eurosport.

Discovery și Eurosport România au transmis, joi seară, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook că Ivonne Ghiță a murit după ce „boala a învins”.

Citește și: Încă o nuntă în showbiz! Fostul solist de la O-Zone se pregătește să meargă la altar. Cine este frumoasa brunetă care îi va deveni soție

Ivonne Ghiță avea o voce inconfundabilă

„Dragi prieteni,

Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață.
Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ‘artistice’, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport.
Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră.
Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă! – Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea colegei noastre și suntem alături de familie și cei dragi în aceste momente grele”,a fost anunțul făcut de Eurosport. .

Citește și: