COD LA GRĂTAR CU LEGUME

► Ingrediente
► 8 bucăţi filé de cod
►sare de mare
►piper negru măcinat
►cimbru uscat şi măcinat
►400 g roşii cherry
►300 g ceapă mică
►3-4 linguri ulei de măsline
►o lingură oţet balsamic
►o lingură miere
►o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se trec bucăţile de cod
printr-un jet de apă rece, se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant şi se condimentează cu sare şi piper.
2. Se încinge grătarul şi se curăţă cepele şi roşiile. Se pune uleiul de măsline în tigaie şi se căleşte pentru început ceapa.
3. Se adaugă roşiile, sare, piper şi cimbru. Spre final, se pun oţetul şi mierea, apoi se opreşte focul. Se pune codul pe grătarul încins şi se coace. Se serveşte cu garnitura aromată şi se ornează cu pătrunjel proaspăt.

Loading...