Un actor își apără soția care alăptează copilul lor de 4 ani. Scandalos sau acceptabil?

Coco isi alapteaza fetita de 4 ani

După ce actrița și modelul Coco a postat pe Instagram o fotografie cu ea alăptându-și fiica în vârstă de 4 ani, o avalansă de critici a inundat contul ei de socializare.

În fotografie se poate vedea cum Coco, în vârstă de 40 de ani, soția rapperului și actorului Ice T, o alăptează pe Chanel, în vârstă de 4 ani, în avion. Soțul ei este pe un scaun spatele lor și pare obișnuit cu o astfel de scenă.

Lângă fotografii, Coco comentează ”Datorie de mamă… Sunt binecuvântată să am așa o experiență inimaginabilă, așa cum e alăptatul”.

Numai că instantaneele nu au generat reacția scontată. Deși Coco le explică fanilor că fiica sa nu trăiește exclusiv cu lapte, ci se hrănește ca orice copil de vârsta sa și că aceste sesiuni de ”alăptat” sunt mai mult un ritual de apropiere, la care ea și fiica sa țin deopotrivă, tot a fost atacată din toate părțile.

Văzându-și încolțită soția, Ice T i-a sărit în apărare, oferind explicații suplimentare: ”Din când în când, Chanel vrea să fie aproape de mama ei, așa stau lucrurile”.

Starul din ”Lege și ordine” a întărit cele spuse de soția sa, adăugând: ”Chanel mănâncă inclusiv cheeseburgeri!”.

Vezi și Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani! Nu-și imagina niciodată că așa o va prinde 12 noaptea

Citește și: