Cocktailurile de fructe previn anemia și îmbunătățesc digestia

Cocktailurile de fructe previn anemia și îmbunătățesc digestia

Cocktailurile de fructe conțin multe vitamine și minerale și au multe beneficii pentru organism. Iată de ce să le consumi când ai poftă de ele.

Cocktailul de fructe este una dintre băuturile preferate de multe persoane. Acesta aduce senzație de cald în organism și au un gust bun.

Nu numai că sunt gustoase, dar au și unele beneficii.

În primul rând, este important să introducem cocktail-ul de bere din fructe.

Berea de fructe este fabricată dintr-o bere, dar bogată în extract de fructe, cum ar fi sirop sau limonadă, pentru a întări gustul berii.

Este o băutură fermentată, preparată din cereale și conține alcool.

Pentru majoritatea oamenilor care locuiesc în zone cu temperaturi scăzute, berea a fost consumată pentru a-și încălzi corpul.

Prin urmare, berea și băutura cu bere a fost folosită încă din timpurile antice.

Până în prezent, există multe companii care produc diferite tipuri de beri.

8 beneficii ale fructelor dacă le consumi la micul dejun, în fiecare zi

Cocktailurile de fructe previn anemia și îmbunătățesc digestia

1. Previn cancerul

Componenta xanthohumolului din bere este capabilă să joace un rol de chemoprevenție a cancerului.

De asemenea, conține polifenoli care optimizează efectul anticancer.

Acesta funcționează prin îndepărtarea enzimelor care pot crea celula de cancer.

2. Protejează inima

Vitamina B6 poate mentine o inimă sănătoasă prin prevenirea formării homocisteinei.

Lucrează prevenind formarea de cheaguri în arterele care cauzează în mod obișnuit blocarea sângelui.

Mai mult, reduce inflamația în timpul aterosclerozei și evită placa din interiorul vaselor de sânge.

3. Crește densitatea oaselor

Unii oameni cred că poate crește densitatea osoasă. Prin urmare, este vorba despre prevenirea fracturilor osoase și a osteoporozei.

Acest lucru se datorează nivelului de siliciu legat de os. La fel ca beneficiile exercițiilor pentru sănătatea oaselor.

4. Previn anemia

Berea fructată conține vitamina B12 și acid folic, care pot evita anemia.

Mai mult, dezvoltă o memorie și o concentrare bună.

5. Întârzie îmbătrânirea

Berea bogată cu vitamina E poate acționa ca un antioxidant.

Prin urmare, aceasta aduce aspectul tineresc, reduce ridurile și întârzie semnele de îmbătrânire.

Acestea sunt aceleași beneficii pentru sănătate ale ceaiului de migdale.

7 alimente pe care le consumăm frecvent și care pătează dinții

6. Împiedică blocarea calculilor biliari

Consumul de bere poate afecta nivelul colesterolului.

Astfel, va scădea concentrația bilei și va evita posibilitatea formării calculilor biliari.

7. Îmbunătățesc digestia

Bere de fructe este bogată în fibre dietetice și proprietăți digestive.

Ea ajută la ameliorarea digestiei intestinului prin stimularea gastrinei, a acidului gastric și a enzimei pancreatice.

În plus, ajută la absorbția substanțelor nutritive importante și la eliminarea grăsimilor inutile.

8. Reduc riscul de pietre la rinichi

Conținutul ridicat de potasiu și magneziu poate contribui la reducerea posibilității apariției pietrelor la rinichi.

Cu toate acestea, este nevoie de cercetări suplimentare în acest sens.

9. Cocktailurile de fructe reduc stresul

Majoritatea băuturilor alcoolice sunt bune pentru a manipula sentimentele.

Este bine să reduceți solicitările și stresul și să vă relaxați.

Acestea sunt aceleași beneficii pentru sănătate ale băuturii cu bule.

Acestea sunt numai câteva dintre beneficiile berii fructate.

Alte beneficii cunoscute sunt scăderea colesterolului, prevenirea bolii Alzheimer, are efect diuretic.

Mai este cunoscut și faptul că tratează mătreața, scade riscul unui infarct.

Alimentație anti-frig! Ce trebuie să mănânci și să bei iarna

Cum faci bere fructată – coctailurile de fructe

Se fierbe extract de malț pal și hamei timp de aproximativ o oră

Sterilizați amestecul.

Se răcește amestecul și se transferă la un fermentator.

Se adaugă drojdie pentru a începe procesul de fermentare la temperatura camerei.

Adăugați unele fructe aromate, cum ar fi lămâie, ananas sau căpșuni.

Odată ce este fermentat complet, puneți-l într-o sticlă și așteptați 2-6 săptămâni înainte de utilizare.

Cocktailurile de fructe – efecte adverse

Chiar dacă există beneficii pentru sănătate ale băuturilor cocktail, acestea pot avea și efecte secundare.

Acordați atenție punctelor de mai jos înainte de a consuma prea multă bere de fructe:

1. Consumul prea multor beri de fructe poate interfera cu nivelul zahărului din sânge. Prin urmare, evitați să consumați această băutură în fiecare zi.

2. Majoritatea berilor de fructe conțin zaharuri adăugate.

Prin urmare, este bogat în calorii. Nu consumați berea în cantități excesive.

3. Berea încetinește reducerea hormonilor antidiuretici.

Consumarea prea multor beri de fructe va duce la urinare frecventă și închiderea la culoare a urinei.

Acest lucru este, de asemenea, periculos pentru ficat.

4. Femeile însărcinate ar trebui să evite această băutură, căci poate provoca avort spontan.

5. Mamele care alăptează ar trebui să evite consumul berii datorită conținutului de alcool care afectează laptele matern și este dăunător pentru copil.

6. Consumul de alcool prea mult poate face anumite tulburări ale sistemului nervos și poate duce la o stare neurologică proastă. De asemenea, poate duce la demență.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto

Loading...