Coaste la grătar

Coaste la grătar

Când ai în față o porție de coaste la grătar…pur și simplu salivezi de poftă! Coastele nu se mănâncă, se savurează!

Ingrediente:

  • 2 kg coaste de porc
  • 100 g zahăr brun
  • o linguriță boia
  • o linguriță pudră de usturoi
  • o linguriță pudră de ceapă
  • 1/2 linguriță piper negru măcinat
  • 300 ml sos de grătar
  • 1. Coastele se curăță de grăsimea în exces.
    2. Se amestecă într-un vas zahărul, boiaua, pudra de usturoi și cea de ceapă, piperul cu 100 ml sos de grătar.
    3. Se ung coastele cu acest amestec și se lasă așa pentru o oră.
    4. Se frig apoi coastele pe grătarul foarte bine încins și pe ăasura coacerii se ung cu sosul de grătar.

    Sursa foto:Shutterstock