Indiferent de tunsoarea sau coafura aleasă, în această primăvară, un loc important îl ocupă accesoriile. Poți alege agrafe cu pietre sau eșarfe în culori pastelate și vesele cu care să-ți prinzi părul. Îți vor da un aer șic, iar prezența ta nu va trece neobservată. În privința coafurilor, îți prezentăm trei idei pe care le poți încerca indiferent de momentul zilei.

Împletituri școlărești

Coafuri pentru primăvara 2018

Îți amintești de școală, când îți împleteai o coadă la spate și erai gata de plecare? În această primăvară, îți poți reaminti de acest obicei. Ai nevoie doar de câteva minute pentru a crea o coafură de acest gen. Poți alege și varianta cu două cozi împletite și îți vei păstra aerul tineresc. Nu e nevoie ca părul să fie perfect întins, iar împletiturile perfect aranjată. Aspectul ușor dezordonat va șterge câțiva ani cu un efort minim.

Bucle foarte bine conturate

Coafuri pentru primăvara 2018

În 2017 a fost obsesia pentru părul creț, cu aspect cât mai natural. Ei bine, anul acesta, nu numai că se menține această tendință, ba chiar este în topul preferințelor designerilor internaționali. Buclele au devenit mai mărunte, cu textură bine pronunțată, inclusiv când vine vorba de breton. Pentru a păstra acest aspect, stiliștii recomandă să nu-ți perii părul și să folosești un produs de stilizare cu fixare destul de puternică.

Coafuri primăvară 2018 – Diferite tipuri de breton

Coafuri pentru primăvara 2018

Dacă voiai să-ți faci breton, acum este vremea pentru această schimbare. În acest an, poți alege diverse variante. Clasic, drept, asimetric, filat la vârfuri sau voluminos, bretonul este tunsoarea vedetă a sezonului. În funcție de cum îl aranjezi, îți poți face coafuri diferite, pentru diverse momente ale zilei. Un alt avantaj al unei tunsori cu breton este că  te poate întineri, deoarece ascunde ridurile de pe frunte și îți pune în evidență ochii.

Foto: Shutterstock, 123rf

Citește și

Tunsori care te fac să arăți mai tânără 

Cum îți îngrijești părul când mergi la sală