Ce înseamnă o coafură reușită de petrecere?

Ce înseamnă o coafură reușită de petrecere?

Există câteva reguli simple care să-ți asigure o coafură perfectă, căruia nimeni să nu aibă ce să-i reproșeze.

De obicei, coafurile pentru ocazii speciale sunt pregătite în salon, de către specialiștii în hairstyling. Chiar și așa, dacă știi, în mare, ce-ți dorești și dacă stabiliți de la început câteva reguli, coafura ta va fi exact așa cum ți-o dorești. Iată ce să urmărești:

1. Să nu ai un păr încărcat cu foarte mult fixativ. Sau, dacă se folosește fixativ, să fie unul lejer, care să fixeze coafura, dar să și păstreze linia naturală a firului de păr.

2. Sub nici o formă nu accepta coafuri care să împlice bucle foarte strânse, distribuite în mod uniform. Este o coafură demodată, care nu se potrivește nimănui, indiferent de vârstă sau de lungimea părului.

3. Taparea părului este una dintre metodele, în continuare în vogă, prin care poți crea mai mult volum. Atenția însă: nu exagera totuși cu volumul. Fii conștientă de importanța echilibrului și a naturaleții.

4. Nu-ți schimba radical culoarea părului chiar înainte de eveniment. Poți avea parte de un rezultat spectaculos, dar în același timp poate fi dezastruos. Cel mai bine optează pentru tehnici care se bazează pe lumină: balayage, ombre, șuvițe.

5. Optează pentru împletituri subtile în locul unor accesorii mult prea evidente. Înainte de a folosi un accesoriu, mai gândește-te o dată dacă într-adevăr are un rol important în întreaga ta apariție.

Copyright: subbotina / 123RF Stock Photo